tiistai 26. heinäkuuta 2011

Vigo, Espanja


Aamulla herättiin ankkuripaikasta, mihin oltiin tultu kun oli ollut ihan säkkipimeää. Oli aivan ihanaa pistää pää ulos veneestä (ilman että hiukset heti kastuvat sateesta) ja nähdä upeat vuoristo- ja hiekkaranta maisemat. Heti laskettiin kumivene vesille ja pakattiin rantsukamppeet. Lähettiin ekaa kertaa rannalle. Ja olikin kyllä ihanaa, kun oli ihan puuterihiekkaa ja aurinko porotti. Vesi oli kyllä pirun kylmää mut oli vaan raikastavaa käydä pulahtamassa kun aurinko kuumettanut ihon.
Rantsukeikan jälkeen jätettiin luonnonpoukama ja suunnattiin Vigoon. Ilma oli upee ja matkaa vaan tunti. Satamaan saavuttuamme mummi&pappa vilkuttivat jo laiturilla. 

Miina katteki kauniita maisemia kaukokiikareilla.

Vigo oli mahtava paikka. Satamasta keskustaan oli viiden minuutin matka ja kauppoja riitti. Ja mikä parasta, oli halpaa! Kun mentiin levähtää kahvilaan ja tilattiin neljä valkkaria ja limu, niin tuli vielä ihanat tapakset kaupan päälle. Oli oliiveja, perunakakkuja, lihaleipiä ja juustoa. Ja makso tipin kans yhteensä vaan 12 euroa! Kaikki joivat kuitenki vino blancot ja syötiin siinä välipala.
Bongattiin Halonen silmälasimainoksesta :DD

        Ostoskatuja silmänkantamattomiin! I like

Käytiin kaupassa ostamassa kaikenmaailman herkkuja; erilaisia hedelmiä, oliiveja ja juustoja. Niin kannattaa todellakin tehä, sillä on kaikkein parasta ja halvinta
Tehtiin ihana suklaamaistelu 7. eri lajilla
Tilasin icecoffeen: espressoa jääpaloilla..
Vikana päivänä shoppailtiin äitin kans ihan urakalla. Ostin kolme laukkua, lompakon, aurinkolasit, timanttikaulakorun ja pantterikorkkikset. Äiti osti pari korua. 


  Lokikirjasta ote; Vigo on ihana kaupunki. Upeat ostoskadut ja paljon kahviloita ja raintoloita. Vigo on hyvin eläväinen ja ystävällinen. Kävelykaduilla tapahtuu koko ajan, on trapetsitaiteilijoita ja muita esiintyjiä. Kahvilan ulkopöydissä on kiva istahtaa vähän levähtämään ja katsomaan katuelämää. 


-Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti