sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Rostock, Saksa 29.6-3.7

Saksan Rossman on paras ja halvin kosmetiikkakauppa.
Äiti ruorissa aamuyöstä.
Aurinko paisto upeesti. Lähetiin Miinan kans kahestaan heti aamupalan jälkeen kaupungille kiertelee. Joka toisen kaupan sain valita mä ja joka toisen Miina. Ostin sellasen timanttisen pallokaulakorun ja Miinu taas eri värisiä pinnejä.


Parin tunnin kiertelyn jälkee äiti ja isiki liitty matkaan. Pysähdyttiin terasille ja valittiin Miinan kans ihanat jäätelöannokset mansikoilla. Äiti ja isi otti oluet.


Illalla käytiin vielä vanhassa merimieskapakassa, joka on yks harvinaisista toisen maailmansodan pommituksilta säilyneistä. Kapakan katossa roikku erilaisia meriesineitä, kuten pienoislaivoja, verkkoa ja täytettyjä kaloja.
Ihanat sushit.


Toisena päivänä sato aamusta alkaen. Ei sitte yhtää huvittanu mennä ulos, joten päivä meni katellen leffoja ja napostellen erilaisii herkkuja. Päivälliseks haettiin ihanat sushit, joista Miinaki on viimeaikoina oppinu pitämään. 

Heinäkuun ensimmäinen päivä koitti ja oli Liinan tulosten julkaisupäivä. Ja kyllä, ylpeänä saan esitellä; Liina Piipari, medisiinari
Ilosina juhlittiin päivää kreikkalaisella ruokateemalla. Oli fetasalaattii, viinilehtikääryleitä, tzaziki-salaalaattia ja patonkia avokadoöljyyn ja suolaan dipattuna. 
  Illalla pelattiin monopolyy monta tuntii ja isi röyhkimys voitti. Ajo konkurssii meijät kaikki!
Lauantaina sato taas kaatamalla. Niinpä alotettii koulu. Äiti toimi Miinan opettajana ja mä itseopiskelin. Isi osaa aina auttaa ku tarviin apuu tai haluun tarkastuttaa tehtävät.
Päivälliseks käytiin taas hakee sushia ja herkuteltiin muutenki ihanilla erilaisilla leivoksilla. 


Sunnuntai oli samalaine päivä ku lauantai. Aamusta päivään opiskeltiin, koska sato. Kun sade illemmalla tyynty, nii lähettiin pizzalle. Mun oli paras; parmesania, rucolaa ja ilmakuivattuu lihaa.

    Illalla kaikkien valmistelujen jälkeen lähettiin taas uutta paikkaa kohti. Veneilyssä on parasta se, ku maisema muuttuu koko ajan, ilman kotia vaihtamatta!


-Meeri

1 kommentti:

  1. Jes! Näitä on odotettu!

    Täällä siis ilmoittautuu ensimmäinen lukija :) Tosi kiva että olet jaksanut liittää noin paljon kuvia mukaan.

    Mukava matkanjatkoa ja terveiset koko miehistölle!
    Riikka

    VastaaPoista