torstai 7. heinäkuuta 2011

IJmuiden, Hollanti 6.-7.7



Melkeen kolme päivää tehtiin matkaa Rostockista tänne. Matkanvarrella menimme Kielin kanavasta, jossa näimme lampaita, lehmiä, hevosia, haikaria ja haukan. Sekä kanavan itämeren- että pohjanmerenpuolella näimme useita pyöriäisiä! Myös hylkeitä havaittiin. Matka ei siis ollut ollut tylsä :) Varsinkin ku äiti kerto suunnitelmistaan ottaa pienen perhos- tatuoinnin Amsterdamissa.

Lampaita laitumella.

Kielin kanavaa.





  

Ku saavuttiin satamaan, merimetso lensi kuivattelemaa siipiään viereiselle tolpalle.  
  IJmuiden oli tosi mini paikka. Ku mentii Miinan kans käppäilee, nii löydettiin vaa muutama kauppa ja parit ravintolat. Tosin eihän se ollu pääkeskusta. 
  Kun tultiin takasin veneelle, matkanvarrella laiturilla oli kaks Siiamilaista kissaa, joita silitettiin. Sitten ne pujahti taas takaisin veneeseen. Olivat laivakissoja! 
Illalla puhuttiin vielä Liinan kans web-kameroiden kera. Se on niin kätevää ja vieläpä ilmasta. Esiteltii ostoksemme toisillemme ja höpöteltii monta tuntii.                            Seuraavana päivänä jäin kotiin, kun äiti, isi ja Miina lähti kävellen vähän kauemmas ettimään FishMarkettia, mikä on Hollannin suurin kalatori. Kalatoria ei kuitenkaan ollu löytyny, joten ostivat jostakin toisesta paikasta parit kalat. Ostivat kans sushit päiväruoaks.
   Päivemmällä lähettiin kanavaa pitkin Amsterdamiin päin.


-Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti