sunnuntai 28. elokuuta 2011

Cadiz


Miina ja kalakaverit
Matkalla Lagosista Gadiziin yks aamu heräsin siihen ku äiti huus että  ” Iskä sai kalan! ” Ja ihan totta, siellä ämpärissä oli hienon värinen makrilli. Innostuttii koko perhe ja alettiin ihan kunnolla kyttää virveleitä.  Lököilin ja pidin jalkoja vavassa kii silleen et tunsin kun kala nappas.
Saatiii puolen tunnin sisään neljä makrillia ja viidettä oltiin nostamassa ku äkkii paino vavassa kymmenkertastu. Makrilliin oli iskeny  iso keltavihree jätti.Kaikki kalat saatiin Rekan Miinalle antamalla virvelillä ja viehe oli paikallisen asiantuntijan neuvoma.
Katottiin myöhemmin netistä ja kala on Mahi Mahi. Nimi tarkoittaa ”todella vahvaa"
 Parque Genovés puisto
Villipapukaijoja!! Ei oikein näy kuvassa, mutta siellä lenteli :p
               Tosta ostettiin tonnikalapihvit :p
♥ Mamma 
Illallisella kaupungilla (:
Cadiz on ihan mielettömän ihana paikka. Se on isin ehdoton favourite. Mun ja äitin mielest se oli ehkä paras Vigon jälkeen.  Noi alko suunnitella ostavansa joskus pienen talon sieltä.
 Yks päivä käytiin kalahallissa ja ostettiin kaks kolmen sentin paksusta jättimäistä pihviä just pyydetystä jättiläistonnikalasta. Kalan lisäks ostettiin myös neljä isoa rapua.  Käytiin monta kertaa myös aivan sika upeessa Parque Genovés nimisessä puistossa. Suosittelen Cadizia lämpimästi jokaiselle, sillä siellä on niin kulttuuria, maisemia, kahviloita, ravintoloita, kuin myös mielettömästi shoppailtava, clubeja ja baareja.

-Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti