perjantai 14. lokakuuta 2011

Ceuta, Afrikka

Tultiin aamulla ysin aikaan perille. Kaikkia väsytti mutta päätettiin silti lähteä kaupunkiin vähän kattelemaan. Nukuttais päikkärit sitte myöhemmin.
Kävellessä iskin silmäni jo moniin merkkivaate- outletteihin, mut kaikki oli kiinni. Ensin aateltiin, että kello oli vasta suht vähän ja ne aukeis myöhemmin. Mutta ei. Infopisteestä saatiin tietää, että just tänään sattu olemaan Espanjalaisten päivä. Kaikilla oli töistä vapaata ja ruokakaupatkin pysyy kiinni.                          


                

Miina ja Herkules-patsas





Äitin mielestä Ceuta oli vähän rähjänen, mut mä diggasin ku joka paikassa oli palmuja, kukkia, patsaita ja suihkulähteitä.
Toisena päivänä olin erityisen pirteä, koska oli shopping day feat äiti. Hintataso oli vielä hitusen halvempi kuin Espanjassa ja joissakin näyteikkunoissa näki selvästi afrikkalaisuuden. Ihmisistä sanon, että miehet tuijottelivat ja melko suurella osalla naisista oli huivi.
Miinasta on tullu iso Paavo Pesusieni fani. Korukaupassa löydän Miinan Paavo- koru kädessä, dvd- osastolla Miina on löytänyt Paavo- dvd:n, koulutarvikeosastolla Paavo- vihon ja roinakaupassa Paavo karkkikepin. Nyt Miina vihdoin sai sen kauan himoitsemansa Paavo Pehmolelun. Miinasta hehkui onnellisuus.
Mäkkärissä käytiin monta kertaa juomassa kahvit, koska siellä oli free wifi. Kunnon netti on täällä harvinaista herkkua, ja siks bloginkin ylläpitäminen ajan tasalla lähes mahdotonta.

-Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti