tiistai 11. lokakuuta 2011

Almerimar


Äiti ja Miina taatelipalmun alla
Konvehteja kahvin kera
Arvatkaas mitä susheja suurin osa oli.. hehe, kyllä tonnikala
                Almerimar oli ihan mukava pikku kylänen.  Siellä ei oikein ollu tekemistä, joten aloin tekee susheja äitin avustuksella. Tällä kertaa tekemiseen ei menny kun vaan tunti. Kauneuspisteitä ei ehkä heru, mutta maut oli kohillaan. Riisiä oli vaan 250g eli puol kiloa eikä oikein riittäny neljälle, joten ens kerralla kaksinkertanen määrä. Tää oli vähän tällänen harjotus (:


 11.10 Tiistaina tehtiin koko päivä matkaan Almeriasta Afrikkaan päin. Mutta se ei ollu yhtään paha, sillä kokoajan nähtiin delfiinejä, jotka sukelteli suurissa parvissa. Ne varmaan just metsästi kaloja ja aina vaan pari tuli nopeesti leikkimässä keulassa ja lähti taas takasin.
Yhessä vaiheessa ku tähysteltiin merelle delfiineitä ja valaita, niin äiti olikin että ”Mikä se tossa kelluu” ja osotti keulan edessä kelluvaa tummaa juttua. Mul oli kamera kädessä ja aloin ottaa jo kuvia, vaikken tietäny mikä se oli. Osasin vaan aavistaa. Ku se oli ihan parin metrin päässä niin äiti äkkäs että se on kilpikonna! Se oli melko iso, semmonen metri x metri arvioisin. Vaan kymmenen minuutin päästä vastaan tuli toinenkin ja taas toinen. Ne oli supersöpöjä!

Kuultiin kun se tuhahti kääntyessään ja Miina arveli, että sillä oli nuha
                 
-Meeri

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia Meeri ja kivat tekstit.
    Mutta.... itse kuvaajaakin saisi näkyä enemmän!

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Käytiin Mummolassa ja näytettiin Maijalle Blogi läpi. Tykkäsi kovasti kuvista! Jäi kaipailemaan kunnon kuvaa veneestä :) jos nyt lähdetään Tarjan perässä tälle toivomuslinjalle.

    -Riikka

    VastaaPoista
  3. Ootte aika ruskeita. Mekin rusketutaan sit tammikuussa Caribialla.

    terveisin

    merja

    VastaaPoista