perjantai 9. syyskuuta 2011

Alicante

Tein suklaakakun :p
Iso kala-akvaario ravintolan edessä

Aurinko paisto ja me paistuttiin. Kuumuus oli erityisen lamaannuttava, koska ei tuullu ollenkaan. Pari kertaa raahauduttiin uimaan, ja vesi oli 28 asteista. Se ei siis viilentäny paahtunutta ihoa lainkaan.
Vasta ilta myöhään ku aurinko laski, niin päästiin liikkelle. Sillon vaan lähes kaikki kaupat oli menny kiinni. Ainoastaan Corte de Inglekset oli auki. Mulla varsinki on sellanen tavote, että haluun maistaa kaikkii erikoisii hedelmii. Aina ku ollaan törmätty, niin ollaan ostettu. Täl kertaa löysin keltasia taateleita. En toki ostaessani tienny mitä ne oli, tajusin vasta myöhemmin ku näin taatelipuun ja siinä samanlaisia roikkumassa. Mutta hyh, ne oli kamalan karvasii ja niinkun raakoja. Not good, mut maistamisen arvost.
Mukaan tarttu muutes kans mun, isin ja Miinan lemppari kookos. Hakkasin sitä vasaralla varmaan puolisen tuntia ja porasin reikiäki ennen ku sain sen rikottuu. :D
Alicante on muuten aika paikka. Jotenki symppis. Tulisin tänne lomalle kymmenen kertaa mielummi ku esimerkiks Marbellaan. 



-Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti