keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Fuengirola 31.8-2.9



Casa Roberto restaurant ja 
golf-mailat katossa
Oltiin viimekesänä oltu jo muutamat päivät Fuengirolassa eikä sillon ollut jäänyt oikein mitään käteen. Jos joku olis sillon kysyny millanen paikka Fuengirola on, niin oisin alkanut miettimään että hetkinen, mikäs paikka Fuengirola olikaan... Mutta tänä vuonna on ikuiset muistot talletettu. Nimittäin yks ilta mentiin kaupungille syömisen aikeissa ja törmättiin tosi söpöön puutaloon. Ikkunoissa oli oviluukut ja seinillä kasvo köynnöstä. Ku astu sisään, niin yllätty varmasti. Katosta roikku tuhansia golf-mailoja. Seinät oli kirjotettu täyteen nimiä ja mitä lie. Tosi sympaattinen paikka, kun valo oli himmeä ja pöydissä palo öljylamput.
Äiti ja iskä tilas päivän menun. Piti valita lukuisista vaihtoehdoista alkupala, pääruoka ja lopuks jälkiruoka.  Iskä otti päivänkeiton, pääruoaks merianturaa ja jälkiruoaks suklaajäätelöä Miinalle. Äiti valitsi mozzarella- salaatin, porsaanripsejä uuniperunalla ja jälkkäriks vaniljajäätelöä. Miina halus päivän keiton ja mä valitsin lampaankyljyksiä. Interiööristä ja palvelusta kympit, ruoka taas oli kohtuullista.
Laskun mukana tulleesta käyntikortista selvisi, että ravintolan omistaja on Guinnessin ennätyskirjassa +5.000 keräämänsä golf-mailan ansiosta.

Miina pääs karuselliin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti