sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Mun 17v. synttäripäivä

Kumivenematkalla meinaa aina kastua roiskeista 

Isin tyttö :)

Päätettiin mennä jo lauantaina, päivää ennen mun synttäreitä ulos syömään, jotta ulkona olis vähän menoakin. Haluttiin ehdottomasti löytää joku paikallinen ravintola, jotta saatais maistaa näiden herkkuja. On tyhmää saada lisukkeeksi purkkipapuja.
Iskä alko juttusille jonkun paikallisen kalastajan kanssa ja pian oli sovittu että mennään illalla klo7 hänen luokse syömään.

Paikka osottautu baarin pihaksi ja asetuttiin sellaseen puuhökkeliin, jossa oli iso pöytä ja ympärillä penkit. 
Ruoat oli pitänyt valita jo valmiiksi. Grillissä oli tirisemässä kaksi annosta kanaa ja kaksi lambea, eli jättiläis-simpukkaa. 

Ruoka oli hyvää ja ihan eri tavalla valmitetut, kun miten ite oltais tehty. Lisukkeena oli mm. paistettua banaania ja Miinan ranskalaiset oli itse tehtyjä! Kokemus oli kaiken puolin mahtava ja mieleenpainuva.
Union Islandin "pääkaupunki" Clifton
Parturi.. halpa hintakaan ei saa houkuteltua
Lapset 3EC eli 60snt, Aikuiset 1,20e
Mun virallisena synttäripäivänä heräsin synttärilauluun ja sain Miinalta lahjaksi ihanan viidakkopiirrustuksen ja äitiltä&isiltä shoppailulahjakortin Eurooppaan.

Ihanan hedelmä aamiaisen jälkeen tehtiin pitkä kävelyretki toiseen kaupunkiin. Nähtiin matkalla vaikka mitä eläimiä -maakilpikonniakin aitauksessa koulun pihalla.
Puiston kukkaruukut oli
askarreltu autonrenkaista
Papaija puu
Cliftonin kylä
Illalla pelattiin Monopolya ja oltiin Miinan kanssa samassa tiimissä. Alle tunnissa onnistuttiin ajamaan niin äiti, kun iskänkin konkkaan. Miina sitten jakso hehkuttaa voittoa!
Mun ja Miinan..
..ja Äitin
 -Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti