perjantai 18. marraskuuta 2011

2 päivää lähtöön

On ollut niin tapahtumarikkaat viimiset kaks viikkoa, etten ole kaiken päälle jaksanut tapella tämän super hitaan netin kanssa. Satamassa on  nimittäin yli 300 venettä, ja jokainen hoitaa viimeisiä juttujaan ennen ylitystä, joten kaista on siksi todella hidas.

Kuitenkin, seuraavasta linkistä voi seurata matkamme edistymistä Atlantilla. Sijaintimme päivittyy joka neljäs tunti. Lähtö on 20.11 ja ylitys tulee kestämään noin kolme viikkoa.

http://www.worldcruising.com/arc/viewer.aspx

En tarkalleen tiedä miten homma toimii, mutta veneemme nimi on Symposium ja kilpailunumero 186.


Lisäksi Sami aikoo kirjoittaa lähes päivittäin lyhyen tekstin pätkän http://blog.mailasail.com/symposium -blogiin satellittipuhelimella.


Keskiviikkona meillä oli bileet, joihin piti pukeutua joksikin sarjakuvahahmoksi. Miina voitti lastensarjan 1. palkinnon hurjana merirosvona. Kakkoseksi tuli Cruella De Villiksi pukeutunut Norjalainen tyttö.

 Nyt viime viikko meillä on ollu Miinan kanssa joka päivä Kidsklub, jossa on ollu pelejä, leikkejä, käyntejä museoissa ja optimisti jollailua. Iltasin on ollu aina Sunset Rendezvous, joissa pälistään ja hypistellään tulevasta lähdöstä.


Perjantaina 11.11.11 oli villit Offlicial Welcome Partyt, joissa esiintyi hienoja taikureita ja drag queen show tanssioita. 

Kengissä oli huimat 40 sentin korot ja meikki oli upea. Loppuillasta asuste oli jo hyvin niukka...

ps. Tällä kertaa kuvat ovat Arkin sivujen gallerystä, eli ei itseottamia


-Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti