tiistai 21. kesäkuuta 2011

Saarenmaa, Viro 20.-21.6



Saavuttiin Saarenmaalle myöhään maanantai iltana. Paikka oli tosi pieni, vaan yks kahvila-kioski ja sataman sauna- ja suihkutilat. Varattiin heti ensimmäiseks sauna, minne mentiin nautiskelemaan kioskilta ostettujen jäätelöiden, limujen ja noi oluiden kaa.               
 Saunan jälkeen katottiin Mamma Mia ja yömyöhään lähin Miinan kaa vielä pienelle kävelylle ja löydettiin ihania metsämansikoita.

Seuraavana päivänä oli ohjelmanumerossa veneen siivousta, sillä matka oli ollu keikkuvaa ja kamat lennelly sinne ja tänne. 
Miina kalasteli sillä aikaa haavilla kolmipiikkejä. 
 

Ahomansikoita, nam
Miina mutustelemassa mansikoita

Suloinen pihaKun vene oli taas hyvässä mallissa ja oltiin syöty hyvät aamupalat, lähettiin kävelee kivirantaa pitkin läheiseen kalastajakylään. Aika autio paikka kun talotkin oli usein rappeutuneita.

Kun vene oli taas hyvässä mallissa ja oltiin syöty hyvät aamupalat, lähettiin kävelee kivirantaa pitkin läheiseen kalastajakylään. Aika autio paikka kun talotkin oli usein rappeutuneita.
Illal mentiin taas saunaan, minkä jälkeen tehtiin mamin kans toisillemme manikyyrit. Sitte vaa katottii telkkarii ja löhöiltiin.



-Meeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti